Strakke muren? 5 redenen om voor Renovlies te kiezen!

strakke muren renovlies behang

Kijk je bij jou thuis nog tegen onafgewerkte muren aan, of heb je te maken met lelijke scheurtjes of oneffenheden in je wanden? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen en je huis een metamorfose te geven met nieuwe wandbekleding! Echt strakke muren krijg je zelfs met een beperkt budget met Renovlies behang: snel aan te brengen en uniek door zijn gladde effect. Waarom zou je voor Renovlies kiezen en niet voor traditioneel stucwerk of andere muurbekleding? Wij zetten het allemaal voor je op een rijtje in deze blog!

Wat is Renovlies behang eigenlijk?

Renovlies is een stevig, gestructureerd behang dat is samengesteld uit cellulose en textielvezels. Dat is wel even wat anders dan het papieren behang dat je van vroeger kent! Het maakt je muren effen en glad, heeft een egaliserende werking en vangt eventuele werking van de muur feilloos op. Ook na het aanbrengen van je behang is het dus uitstekend berekend op het krimpen en uitzetten van je muur!

Waarom Renovlies je beste optie is

De unieke voordelen van Renovlies maken deze behangsoort zo ontzettend populair onder Nederlanders. Wij vinden het niet zo gek dat steeds meer huizen afgewerkt worden met Renovlies op de muren! Wat zijn dan die unieke voordelen van dit type behang, en waarom zou je hiervoor gaan? Je leest het hieronder!

1) Betaalbaar

Renovlies is één van de voordeligste manieren om je muren strak af te werken. Het materiaal zelf is erg betaalbaar en gaat decennia mee; eenmaal goed aangebracht hoef je er nooit meer naar om te kijken! Renovlies is dus een investering in de toekomst. Daarnaast is het snel aan te brengen, en zitten er dus betrekkelijk weinig uren in deze klus. En ook dat scheelt budget!

2) Strakke muren in een mum van tijd

Wil jij de looks van een strak gestucte muur? Dat kan je zeker weten ook bereiken met Renovlies! We zeiden het al: het behang is relatief snel aan te brengen en is dus ook makkelijker te verwerken dan stuc. Het resultaat doet absoluut niet onder voor stucwerk. en het allerbeste? Oneffenheden en kleine scheurtjes werk je moeiteloos weg achter jouw behang!

3) Duurzamer dan andere behangsoorten

Waar ander behang nog wel eens gevoelig is voor krassen, stoten en scheuren, is Renovlies behang opgewassen tegen het leven van alledag. De stevige textuur zorgt dat het wel tegen een stootje kan! Met Renovlies kies je dus voor een wandafwerking waar je de komende decennia niet meer naar om hoeft te kijken. Spik en span!

4) Brandvertragend

Een veilig leven thuis natuurlijk ook van groot belang in je nieuwe huis. Daarom is het goed om te weten dat Renovlies ook nog eens brandvertragend werkt! Ontstaat er brand in huis, dan wakkert je behang dit niet verder aan en remt het de verspreiding van vlammen zelfs af.

5) Makkelijk naar wens af te werken

Nadat je Renovlies aan hebt laten brengen, wil je de muur natuurlijk een mooi kleurtje geven. En het goede nieuws is: op jouw nieuwe behang krijg je een fantastisch strak schilderresultaat met een minimale hoeveelheid verf! Natuurlijk kun je met het behang zelf ook een patroon of print aan laten brengen; jij werkt je muur af op de manier die jij wil.

Zijn er ook nadelen?

Om het mooiste effect te bereiken, is het wel handig dat Renovlies aangebracht wordt door een vakman. Heb je namelijk geen ervaring met dit materiaal, dan loop je het risico dat je het niet op de juiste manier aanbrengen en indirect zorgt voor plooien of een oneffen resultaat. Het enige nadeel dat wij kunnen ontwaren, is dus dat je budget vrij zal moeten maken voor een professional die je helpt met het aanbrengen van je Renovlies behang.

Laat jouw muren voorzien van Renovlies

Ben jij helemaal overtuigd van de voordelen van Renovlies, en wil je graag een specialist inhuren die je kan helpen met je wandafwerking? Schilderbedrijf Bults mag zichzelf dé Renovlies-specialist van Noord-Nederland noemen: met meer dan 20 jaar in het vak kunnen ze je helpen met alle klussen waar Renovlies behang bij komt kijken. Benieuwd wat ze voor jou kunnen doen? Neem dan eens een kijkje op hun site!

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glucophage (metformin) online kopen Viagra 100mg kopen