De finishing touch met unieke schakelaars en stopcontacten

Je hebt een prachtig ingericht huis, compleet met de mooiste meubels, en voorzien van de modernste gemakken. De lichtinval is perfect, de kleuren zijn helemaal naar je smaak, en ruimtes als de badkamer en de keuken zijn ingericht naar jouw voorkeuren. Toch ontbreekt er iets: je kan je vinger er maar niet op leggen. Heb je wel eens gedacht aan nieuw schakelmateriaal? Grote kans dat je huidige lichtschakelaars en stopcontacten verouderd zijn, of anders ronduit saai en ouderwets. Tijd om daar iets aan te doen!

Een belangrijk detail in ieder interieur

Hoe je het ook wendt of keert, schakelmateriaal is in iedere ruimte in huis aanwezig. Elke kamer heeft op z’n minst een lichtschakelaar en een stopcontact. Vaak zit het ook nog eens prominent in beeld: halverwege de muur, vlak naast een deuropening of een raamkozijn. Je oog wordt er altijd naartoe geleid, hoe onbewust ook. Als je vooral aandacht besteedt aan de kleur op je muur, je vloerbedekking of de keuze van je gordijnen, zou je eigenlijk dus dezelfde energie in het uitkiezen van je schakelmateriaal moeten steken! Stopcontacten en schakelaars zijn bepalender dan je denkt.

Van opbouw naar inbouw

In oudere huizen komen we het soms nog tegen: opbouw schakelaars en stopcontacten. Waar in moderne huizen leidingen en schakelingen netjes weggefreesd worden in de muren, was dit vroeger niet de standaard. In veel huizen die wat ouder zijn, zie je daarom precies waar de elektriciteitsleidingen lopen en steken ook de schakelaars en stopcontacten een stukje uit de muur. Dat verdient niet echt de schoonheidsprijs!

Heb je dus te maken met opbouw stopcontacten en schakelaars in huis, dan geeft het een veel strakkere aanblik om de leiding en aansluitingen alsnog in te laten frezen in de muur. Het is even een klusje, maar je zult zien dat het de aanblik van je ruimte compleet transformeert!

Handige functies

Kies je voor nieuwe schakelaars en stopcontacten, dan kun je ze bovendien uitrusten met de handigste snufjes en technieken. Dingen die er simpelweg nog niet waren tientallen jaren geleden! Zo zorg je niet alleen dat deze aansluitingen er mooi uitzien, je geeft ze ook nog eens een upgrade qua functionaliteit. We inspireren je graag met een aantal leuke voorbeelden!

  • Altijd de gewenste sfeer binnen handbereik? Kies er dan voor om een dimmer te installeren voor de algemene verlichting in huis. Met een inbouwdimmer en een draaibare dimmerknop pas de je lichtsterkte eenvoudig aan!
  • Als je altijd gebrek hebt aan oplaadpunten, kies dan voor een stopcontact met extra ingebouwde USB-poorten. Makkelijk meerdere apparaten opladen via één en hetzelfde stopcontact!
  • In het donker zoeken naar de schakelaar? Breng een comfortschakelaar aan in combinatie met een bewegingsdetector! De verlichting springt dan automatisch aan zodra je in de buurt bent. Handig!

Helemaal anders: ga voor zwart

Als je je in gedachten een lichtschakelaar voorstelt, is die in de meeste gevallen wit. Logisch, traditioneel gezien is dat altijd de kleur geweest die voor schakelmateriaal gekozen werd. Maar wist je dat het ook anders kan? De laatste jaren komen er steeds meer aanbieders op de markt die zwart schakelmateriaal aanbieden. Superstoer!

Of je nu voor mat of glanzend zwart gaat: opvallend is het zeker. Combineer het met een prachtig design en installeer echte eyecatchers in alle ruimtes in huis. Zwart schakelmateriaal kiezen is dé manier om jouw stopcontacten en schakelaars extra stijl en klasse mee te geven.

Wat zijn de beste merken?

Ga je jouw schakelmateriaal in huis vervangen, dan wil je kiezen voor een merk dat kwaliteit levert. En een mooi design! Maar waar kies je dan voor? De aanbieders zijn legio en je wil wel jarenlang vooruit kunnen met je nieuwe schakelmateriaal. De meest verkochte merken in Nederland zijn Gira, Busch-Jaeger, Peha en Jung. Maar ook met Merten, Berker en Niko doe je altijd een goede koop! Onze tip: bekijk vooral welke stijl het beste bij jou past en check of het merk alle schakelaars verkoopt die je in huis wil plaatsen.

Wil je de beste merken schakelmateriaal voordelig aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment stopcontacten en schakelaars van Elektro-kopen.nl. Hier vind je altijd schakelmateriaal van topmerken, tegen de scherpste prijzen!

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glucophage (metformin) online kopen Viagra 100mg kopen