AirPods 2 of de AirPods Pro | Welke oordopjes kies jij?

air pods

AirPods 2 of de AirPods Pro?

Het is nu al even geleden dat de AirPods Pro uit zijn gekomen. Maar er zijn nog genoeg mensen met de vraag: welke AirPods moet ik aanschaffen?. Ook zijn er mensen in het bezit van de AirPods 2 die twijfelen of ze over moeten stappen naar de volgende generatie: de AirPods Pro.

Verschil tussen de AirPods 2 en de AirPods Pro

De twee grootste verschillen tussen de draadloze oordopjes zijn: de vorm van de draadloze oortjes en het feit dat de AirPods Pro een noice canceling feature hebben. De AirPods 2 hebben dezelfde vorm als de bedrade oortjes van Apple die we al jaren kennen. De AirPods 2 hebben dus een universele pasvorm. De AirPods Pro daarentegen hebben een heel andere design. De AirPods Pro zijn in ear oordopjes, wat betekent dat je ze in je oor drukt. Er worden 3 verschillende maten oortips meegeleverd: Small, Medium en Large. Door het nieuwe design hebben de AirPods Pro een nieuwe feature en dat is noice canceling. Noice canceling wil zeggen dat geluiden van buitenaf geblokkeerd worden, waardoor je alleen je eigen muziek hoort.

Specificaties AirPods 2 en AirPods Pro

Naast het design van de draadloze oordopjes en het feit dat de AirPods 2 geen noice cancelling hebben, verschillen de oortjes ook nog van elkaar op andere aspecten. Hieronder een overzicht van de belangrijkste specificaties.

Specificaties AirPods 2 AirPods Pro
Gewicht in gram 4 5,4
Waterbestendig Nee Ja
Waterdichtheid Spatwaterdicht
Gemiddelde accuduur 5 uur 4,5 uur
Accuduur case 19 uur 24 uur
Type oorkussen Earbud In ear
Noice cancelling Nee Ja

Prijs AirPods

De AirPods 2 zijn nog op twee verschillende manieren te verkrijgen, namelijk met of zonder oplaadcase. De variant zonder oplaadcase is momenteel € 142,99 en de AirPods 2 met oplaadcase zijn € 175,00. De AirPods Pro zijn een stukje duurder, namelijk € 214,99. De AirPods Pro hebben standaard een draadloze oplaadcase.

De keuze

Heb je de keuze ondertussen al gemaakt of nog steeds niet? Wat misschien helpt, is om je af te vragen voor welk doeleinde je de draadloze oordopjes gaat gebruiken. Wil je ze gebruiken zodat je ongestoord je werk kan doen? Dan zijn de noice cancelling oordopjes misschien beter voor je. Maar als je uit persoonlijke ervaring weet dat je in ear oortjes niet lekker vindt zitten, dan zijn de AirPods 2 wellicht de betere keus voor jou.

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glucophage (metformin) online kopen Viagra 100mg kopen