Een echte eyecatcher? Kies voor een kartonnen design!

Een kartonnen design biedt jou als bedrijfseigenaar of marketeer unieke mogelijkheden om jouw bedrijf visueel tot leven te brengen. Vaak wordt dit materiaal over het hoofd gezien, omdat bedrijven de lage kostprijs niet vertrouwen of automatisch kiezen voor duurdere materialen. Terwijl karton juiste zulke unieke kwaliteiten bezit! Welk type organisatie je ook runt, een design van karton kan je op vele manieren helpen in de promotie van je bedrijf. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden van dit unieke materiaal en geven je 4 ideeën mee voor creatieve kartonnen designs!

De voordelen van karton in een notendop

Waarom je zou kiezen voor designs van karton? Allereerst kun je echt uitpakken met je ontwerp: je betaalt je nooit blauw aan productiekosten. Daarnaast is karton een bijzonder duurzaam materiaal, dat gemakkelijk vaker te gebruiken en daarna eenvoudig te recyclen is. Het laat zich makkelijk bedrukken met ieder denkbaar ontwerp, is lekker licht en je kunt er toch stevige constructies mee bouwen. En gebruik je het niet? Dan vouw je het simpelweg en berg je het gemakkelijk op!

  • Duurzaam, recyclebaar materiaal
  • Eenvoudig meermalen te gebruiken
  • Te bedrukken met iedere opdruk
  • Erg betaalbaar
  • Bijzonder licht van gewicht en toch stevig
  • Neemt ongebruikt weinig ruimte in

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Op zoek naar leuke ideeën waar je kartonnen ontwerpen voor kunt inzetten? Voor zakelijk gebruik én voor gebruik thuis hebben we een aantal creatieve ideeën voor je verzameld. Laat je inspireren en zie waar je kartonnen designs allemaal voor kunt gebruiken!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Eens in de zoveel tijd is het een goed moment om je relaties een presentje te sturen. Wat dacht je van een duurzaam kartonnen ontwerp voor jouw volgende relatiegeschenk? Stuur ze een unieke kroonluchter, een 3D dierenkop voor aan de muur, of een grappige kartonnen schaal. Door het in een doe-het-zelf pakket op te sturen, laat je jouw relaties bovendien lekker knutselen en is het relatiegeschenk makkelijk via de normale post te versturen. Zo bespaar je ook nog eens op verzendkosten!

2) Bezoekers de weg wijzen

Krijg je regelmatig dezelfde vraag in jouw winkelpand en moet je klanten keer op keer de juiste kant op wijzen? Zorg dan dat je de vraag voor bent, en laat mooie kartonnen bewegwijzering maken! Dit kan in de vorm van een simpele kartonnen pilaar, maar ook in de vorm van een poort of klassieke wegwijzers. Of pak groot uit met een XL reclamezuil! Er is altijd een creatieve manier om jouw gasten de juiste kant op te wijzen.

3) Een beursstand of showroom inrichten

Sta je binnenkort op een beurs met jouw bedrijf, of moet je een showroom inrichten? Ook dan zijn kartonnen designs ideaal om voor wat aankleding te zorgen. Plaats containers met het product wat je wil verkopen, of trek de aandacht met opvallende vormen en ontwerpen. Met karton maak je gemakkelijk veel volume en ziet jouw showroom of beursstand er direct wat aanlokkelijker uit. Zeker weten dat je meer mensen kunt verwelkomen en dat ze onder de indruk zijn van je presentatie!

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin je gezelligheid wil aanbrengen met versieringen en aandacht wil besteden aan de sfeer in de ruimte. Ook dat is heel goed mogelijk met kartonnen designs! Laat bijvoorbeeld kartonnen kerstbomen bedrukken, of plaats sfeervolle hangers met daarop jouw kerstgroet. De mogelijkheden zijn eindeloos! En niet alleen met Kerst zijn extra versieringen een leuk idee: ook met Pasen, of met Valentijnsdag kunnen kartonnen ontwerpen voor extra gezelligheid zorgen.

Jouw unieke ontwerp tot leven brengen

Weet je precies wat je wil laten maken, maar kan je het ontwerp zelf niet aanleveren? Dan kan je voor jouw kartonnen designs het beste bij Megavista aankloppen. Naast een grote keuze in kartonnen promotiematerialen hebben zij namelijk ook de expertise in huis om jouw design perfect op maat te maken! Een professionele dtp’er gaat tegen een kleine meerprijs graag met het precieze ontwerp aan de slag en vertolkt jouw ideeën naar een prachtig kartonnen design. Ze nemen je het moeilijke werk graag uit handen!

Meer inspiratie bij Megavista

Nog meer ideeën voor jouw kartonnen promotiematerialen vind je online bij Megavista, dé specialist in het ontwerpen en bedrukken van alles wat maar van karton gemaakt kan worden. Met hun unieke expertise weten ze precies hoe ze jouw ontwerp het beste uit de verf kunnen laten komen. Ze houden ontwikkelingen in de markt goed in de gaten, waardoor je voor de innovatiefste ontwerpen altijd bij hen terugvindt. Bezoek snel hun webshop boordevol inspiratie!

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glucophage (metformin) online kopen Viagra 100mg kopen