Trek de aandacht met prachtige design dozen

design dozen

Het gebruik van standaardverpakkingen is vele malen minder effectief dan het gebruik van design dozen. Met een design doos, die verkrijgbaar is in verschillende vormen en afmetingen, valt het product veel meer op en kan er een blijvende indruk achter worden gelaten. Zo zijn er bijvoorbeeld de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas mogelijk, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je écht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Als je een product verpakt of een relatiegeschenk weggeeft, wil je dat degene die het uitpakt of ontvangt onder de indruk is en het onthoudt. Door gebruik te maken van een design doos met een bijzondere vorm en een goed uitgewerkte opdruk in plaats van van een standaardverpakking, behaal je dit doel.

Ontzettend veel vormen mogelijk

Design dozen zijn in veel verschillende vormen beschikbaar. Een goede dozenproducent met de juiste technologische middelen tot zijn beschikking weet dozen op zo’n manier te produceren dat haast iedere gewenste vorm mogelijk is, waardoor de doos perfect aansluit op het doel dat je met de doos wil bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Een design doos weet met een bijzondere vorm al de aandacht te trekken. Maar om het plaatje compleet te maken, is een goede bedrukking nodig. Een bedrukking in de huisstijl van jouw bedrijf, bijvoorbeeld. Of compleet in thema van het project waarvoor je de design dozen wilt gebruiken. Dit is allemaal mogelijk wanneer je jouw design aanlevert bij een goede dozenproducent. De meesten kunnen zelfs ondersteunen bij het ontwikkelen van het design.

Duurzame reclame

Duurzaamheid is een speerpunt dat door de jaren heen steeds belangrijker is geworden en tegenwoordig een enorm belangrijke rol speelt in onze samenleving. Een groot voordeel van het gebruik van design dozen is dat deze dozen van karton worden gemaakt, een materiaal dat duurzaam geproduceerd én gerecycled kan worden.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

Bij Megavista vind je design dozen in allerlei verschillende vormen en afmetingen. De dozen zijn duurzaam en recyclebaar en je kunt ze laten bedrukken in eigen ontwerp, waarbij er ook ondersteuning mogelijk is in het ontwikkelen van dat ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glucophage (metformin) online kopen Viagra 100mg kopen