Hoe kies je als professional jouw groothandel in vloeren?

groothandel vloeren

Als vloerenlegger wil jij eigenlijk maar met één ding bezig zijn: het realiseren van de mooiste vloeren voor je klanten. Niet met de logistiek van de juiste vloer op de juiste plek krijgen, met constant prijzen vergelijken, of met wachten tot je materialen eindelijk geleverd worden. Heb je eenmaal een prettige groothandel in vloeren in de arm, dan bespaar je jezelf veel tijd, moeite en geld. Maar hoe weet je dat je met een betrouwbare partij te maken hebt? Wij stelden 4 vereisten voor je op, die elke groothandel in vloeren eigenlijk wel zou moeten bieden. Anders zijn ze jouw klandizie niet waard!

1) De beste prijs voor je materialen

De optelsom is simpel: als je te veel betaalt voor je materialen, verdien je niks aan je harde werk als vloerenlegger. De inkoop van je vloeren en andere materialen moet wat ruimte overlaten om een kleine marge door te berekenen aan je klanten! Bij jouw groothandel in vloeren moet je er dus vanuit kunnen gaan dat je nooit te veel betaalt. Daarnaast moet je er niet alleen terecht kunnen voor de vloeren zelf, maar ook voor alle andere materialen die je nodig hebt om een vloer te leggen of te behandelen. Een one-stop-shop, als het ware!

  • Kwalitatief hoogstaande vloeren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • One-stop-shop met alles voor het leggen van vloeren

2) Snelle levering op locatie

Als vloerenlegger ben je altijd op pad. Meestal ben je bij de mensen thuis, of onderweg. Dat betekent dat je goede afspraken moet kunnen maken over de bezorging van jouw materialen. Het moet eenvoudig zijn om verschillende adressen door te kunnen geven voor bezorging, en de aflevering moet altijd op afspraak zijn. Zodat jij er kunt zijn als de goederen in ontvangst moeten worden genomen!

Een korte levertijd en een aflevering op maat zijn belangrijke vereisten voor jouw groothandel in vloeren. Zo voorkom je vertragingen in jouw project, of onnodig transport van materialen van locatie naar locatie.

3) Een fysieke showroom waar je vloeren kunt bekijken

Durf jij de vloer die je bij een klant gaat leggen te bestellen aan de hand van plaatjes alleen? Als professional wil je het een keer in handen hebben gehad, weten hoe het voelt en hoe je er het beste mee werkt. Online bestellen geeft je dus niet altijd voldoende informatie om een goed onderbouwde keuze te maken. Even langs kunnen gaan en de producten in het echt kunnen bekijken, voegt echt wat toe. Een fysieke showroom is daarom een belangrijke vereiste voor jouw vaste groothandel in vloeren. Daar zijn we het wel over eens, toch?

4) Verkoopondersteuning met kennis van zaken

Misschien heb je na aankoop nog een vraag over de samenstelling van je vloer, of de beste manier om hem te behandelen. Dan wil je met jouw vraag terecht kunnen bij een mede-vakman. Iemand die ervaring heeft in het leggen van vloeren, en de benodigde details weet over wat hij verkoopt. Iemand die jouw taal spreekt, en je kan helpen het beste uit de vloer in kwestie te halen. Goede klantenservice bestaat bij een groothandel in vloeren uit expertise delen en nét die stap verder gaan voor je klant.

Een partner waar je op kan bouwen

Kort samengevat: een groothandel in vloeren moet je als professional ontzorgen in de aanschaf van je materialen. Of het nu om de beste prijs gaat, levertijden of service: als vloerenlegger verdien je dat je leverancier met je meedenkt en het jou gemakkelijk maakt om je werk te doen. Met minder hoef je simpelweg niet akkoord te gaan!

Wordt Floormade jouw nieuwe vaste adres?

Als je een betrouwbare partner zoekt, die zich specialiseert in de levering van vloeren aan professionals, neem dan eens een kijkje op de website van Floormade. Deze vloerenspecialist in het Noorden van het land levert in heel Nederland en kan moeiteloos voldoen aan alle eisen die de moderne vakman aan zijn leverancier stelt.

Gerelateerd bericht

Glucophage (metformin) online kopen Viagra 100mg kopen