3 creatieve marketing ideeën met golfkarton

peephole kijkgat golfkarton

Origineel blijven in je marketing uitingen is één van de grootste uitdagingen als marketing specialist. En ook als je je eigen bedrijf runt, wil je natuurlijk op een slimme manier aandacht genereren voor jouw merk! In deze blog laten we je daarom kennismaken met een unieke vorm van marketing: het gebruik van golfkarton! Hoe kan je dit materiaal gebruiken om impact te maken en mensen op een positieve manier kennis te laten maken met jouw brand? We hebben 3 creatieve ideeën voor je klaarstaan, die je zeker weten gaan inspireren. Ontdek wat golfkarton voor jouw marketing strategie kan doen!

Voordelen van golfkarton

Golfkarton is niet alleen enorm veelzijdig in gebruik, je laat er ook nog eens mee zien dat jouw bedrijf zich bewust is van zijn ecologische footprint. Wat je er ook van laat maken, het materiaal is volledig te recyclen en heeft dus geen negatieve impact op het milieu. Iets wat veel moderne bedrijven nastreven in hun overall strategie!

Naast milieuvriendelijk is golfkarton ook nog eens opvallend betaalbaar: je kunt er grote statements mee maken, zonder dat je er enorme bedragen voor uit hoeft te trekken. Het laat zich bovendien makkelijk opvouwen en hergebruiken: allemaal voordelen die het bijzonder praktisch en verantwoord in gebruik maken.

  • Goedkoop en toch stijlvol
  • Meerdere malen opnieuw te gebruiken
  • Makkelijk te bedrukken en op vorm te snijden
  • Simpel opvouwen en opbergen
  • 100% recyclebaar

1) Een sustainable zithoek

Heb je wel eens op een kartonnen fauteuil of bank gezeten? Het zit eigenlijk best lekker! Door een sustainable zithoek in je koffiecorner, beursstand of wachtkamer te plaatsen, laat je direct de milieubewuste kant van jouw bedrijf zien. Zet mensen aan het denken: waarom zouden meubels niet te recyclen moeten zijn? Van golfkarton kun je bovendien bijzonder stevige meubels laten maken, die een absolute eyecatcher vormen.

Je kunt je meubels natuurlijk laten bedrukken met een gezellig printje, met leuke slogans of gewoon met je bedrijfslogo. Maak een knus hoekje met meerdere fauteuils, een bank en een salontafel en geef mensen gelijk iets om over te praten!

2) Selfie time!

Gezellig met vrienden op de foto met een grappig bord, of jouw hoofd op het lijf van één van je helden? Een origineel selfie frame is dé manier om in de tijdlijn van jouw doelgroep te belanden. Mensen zullen de foto’s namelijk onherroepelijk delen op hun social media accounts! Neem Instagram, Facebook of LinkedIn dus over met je unieke selfie prop.

Laat een draagbaar bord maken of een staand display, waarachter je kunt plaatsnemen. Steek je hoofd door de opening en lachen maar! Leuk op feestjes, of op een marketing event: een unieke herinnering voor je bezoekers. Een selfie frame van golfkarton is voordelig te laten maken in iedere stijl die je maar wilt.

3) De spanning opbouwen: even spieken

Een golfkartonnen bord met uitsparingen erin kun je natuurlijk ook andersom gebruiken: om stiekem ergens naar binnen te spieken! Geef dus een sneak peek van de verbouwing die aan de gang is, of van de nieuwe afdeling die jullie binnenkort openen en creëer een unieke ervaring voor je bezoeker! De mens is een nieuwsgierig wezen, dus aandacht zul je zeker krijgen.

Door de grote ramen of glazen deuren af te plakken, creëer je spanning en aandacht. Natuurlijk laat je het golfkarton waarmee je de vensters afplakt, bedrukken met een unieke print die perfect aansluit bij jouw huisstijl. En die mensen uitdaagt om naar binnen te spieken! Met uitgesneden kijkgaten op verschillende hoogtes kunnen mensen van alle leeftijden vervolgens zelf een kijkje nemen wat er aan de gang is.

Jouw leverancier voor iedere marketingstunt

Ben je helemaal geïnspireerd en wil je graag vaart zetten achter jouw marketing actie? Informeer dan eens bij Megavista, jouw partner in bedrukte marketing materialen. Ze specialiseren zich in het bedrukken van marketing materialen van karton, zoals selfie wanden, peephole kijkgat wanden, kartonnen meubels en beursstands. Ontdek wat ze voor jou kunnen doen op hun website!

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glucophage (metformin) online kopen Viagra 100mg kopen