4 redenen om een pocketvering matras te kopen

matras bed

Wordt het tijd voor een nieuw matras? En twijfel je nog of een pocketvering matras de beste keuze is voor jou? Lees dan deze blog, waarin we de belangrijkste voordelen van dit type matras op een rij zetten. Want voor welk type slaper is een pocketvering matras geschikt? En is het eigenlijk een duurzame en/of voordelige keuze?

1: De koelste slaapplek

De één bibbert ‘s nachts van de kou en de ander wordt soms zwetend wakker. Daarom is het belangrijk om je beddengoed, maar ook matras af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften. Een pocketvering matras is perfect voor mensen die het ‘s nachts vaak warm hebben. Door de open ruimte tussen de veren kan het matras goed luchten. Hierdoor wordt transpiratievocht efficiënt afgevoerd en blijft je matras koel en fris. Ook ideaal voor in de zomer dus!

2: Duurzaamheid

Ook wanneer je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan is een pocketvering matras perfect. Ten opzichte van andere matrassen, gaat dit matras namelijk ontzettend lang mee. Dit komt doordat het materiaal waar de veren van gemaakt zijn langer in vorm blijven dan bijvoorbeeld schuim. Hierdoor ontstaat geen kuilvorming en heb je extra lang plezier van je matras.

3: Ondersteuning

Laten we niet vergeten dat het belangrijkste aan een matras de ondersteuning is. Bij een pocketvering matras wordt deze bepaald door verschillende losse ‘pockets’ die samen één geheel vormen. Vervolgens bewegen ze nog steeds apart van elkaar, waardoor ze precies de ondersteuning bieden die jouw lichaam nodig heeft. Dit effect wordt versterkt doordat het matras is opgedeeld in verschillende ‘comfortzones’ in het matras.

4: Goedkope keuze

Ondanks de positieve eigenschappen, hoeft een pocketvering matras van topkwaliteit niet eens duur te zijn. Zeker als je bedenkt hoe lang het matras meegaat. Zo vind je in de webshop van Matrasconcurrent pocketvering matrassen vanaf 99,- euro! Deze webshop koopt alle matrassen groot in, waardoor ze deze voordelig kunnen aanbieden én je profiteert regelmatig van hoge kortingen!

Over Matrasconcurrent

Matrasconcurrent biedt niet alleen pocketvering matrassen, maar ook alle andere producten aan die je nodig hebt voor een goede nachtrust. Van boxsprings en topmatrassen tot beddengoed en nachtkastjes. Naast de webshop zijn er ook drie fysieke Matrasconcurrent winkels in Rogat, Slagharen en Zwolle. Samen zijn deze winkels goed voor meer dan 6000 m² slaapvoordeel.

  • Enorm aanbod tegen de laagste prijs
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-*
  • 60 nachten proefslapen

*Minimum bedrag kan variëren, check de website van Matrasconcurrent voor het actuele bedrag.

Ga naar Matrasconcurrent.nl.

Gerelateerd bericht

Glucophage (metformin) online kopen Viagra 100mg kopen